Arctica Artista – tervetuloa nauttimaan suurtuntureiden luonnosta

Ota yhteyttä

Arctica Artista tarjoaa eräretkiä ja muita eräpalveluita käsivarren erämaa-alueilla eli Kilpisjärvellä ja Enontekiöllä. Vuokraamme myös kahta huvilaa Kilpisjärven Salmivaarassa ja Kelottijärvellä.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme. Voit lähettää meille viestin oheisella yhteydenottolomakkeella tai soittaa suoraan alla oleviin numeroihin. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian.

Tmi Arctica Artistan vastuullisena elinkeinonharjoittajana toimii Kari Anunti, Käsivarren ja Pöyrisjärven erämaa-alueilla lapsuutensa kasvanut ja asunut saamelaismies. Hän on tehnyt pitkän, yli 30 vuoden uran turvallisuuden ja arktisen luontoelämysmatkailun parissa kotituntureillaan isänsä Risto Anuntin jalanjäljissä. Risto on tällä hetkellä vanhimpia ja kokeneimpia Kilpisjärven tunturialueen alueen toimijoita matkailun parissa. Hänen ammatillinen toimintansa Kilpisjärven tunturialueella on alkanut Kekkosen ajoilta ja retkiltä Rajavartiolaitoksen palveluksessa.

 

Kari on työskennellyt Rajavartiolaitokselle vuosina 1991–2000, poliisin palveluksessa vuosina 2000–2014 ja kansainvälisen yrityksen turvallisuuspäällikkönä vuodesta 2016 alkaen. Hän on suorittanut mm. lukuisia yritysturvallisuuteen liittyviä koulutuksia, joista viimeisimpänä Diploma in safety and security management -koulutusohjelma 2020–2022 Aalto Yliopistossa. Hänen erikoisosaamisalaansa on arktinen turvallisuus erämaa-alueilla.

 

Käsivarren ja Pöyrisjärven erämaa-alueiden oppaana ja tapahtumien järjestäjänä Kari on toiminut vuodesta 1991 lähtien ympäri vuodet. Hän harrastaa luontovalokuvausta.

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
hCaptcha