Valokuvausretket läpi vuoden Kilpisjärvellä ja Enontekiön alueella

Ota yhteyttä

Arctica Artista tarjoaa valokuvausretkiä eri vuodenaikoina Kilpisjärvellä ja Enontekiöllä. Retkien pituus vaihtelee 1–5 vuorokauden välillä.

 

Valokuvausretken aikana saat mahdollisuuden tallentaa erämaa- ja tunturiluontoa omalla kamerallasi. Eräoppaamme vievät sinut kuvauksen kannalta sopiviin kohteisiin.

Luonnonihmeitä tallennettavaksi

Meillä käsivarren Lapissa ei ehkä ole lukuisia teattereita tai konserttisaleja, mutta meillä on ainutlaatuinen luonto! Valokuvaajalle löytyykin runsain mitoin luonnonihmeitä tallennettavaksi.

 

Monimuotoinen luonto, koskemattomat erämaat ja karu, mutta niin kaunis tunturimaisema tarjoavat elämyksiä luonnossa liikkujalle. Tunturiluonto on vaikuttava kokemus kaikkina vuodenaikoina ja eri säillä. Kameran avulla tallennettuna kokemus myös säilyy mukanasi pidempään.

 

Kokeneen oppaamme johdolla liikut luonnossa turvallisesti elämyksestä toiseen. Valmistauduthan itsekin ikimuistoiseen retkeen huolella. Hyvä suunnittelu varmistaa onnistuneen retken.

Tutustu eräturvallisuuteen

1–5 vuorokauden valokuvausretket

Teemme valokuvausretkiä luontoon Enontekiön alueella. Retkien kestot vaihtelevat 1–5 vuorokauden välillä ja niitä tehdään läpi vuoden. 

 

Retken aikana pääset kuvaamaan monipuolisesti erilaisia luonnon yksityiskohtia, kuten tunturia ja sen huipulta avautuvia maisemia, virtaavaa jokea, metsää ja sen kasvillisuutta. Talvella voit päästä mukanamme kuvaamaan revontulia. 

 

Retken aikana pysähdymme tulipaikalle ja nautimme eväitä. Pidemmillä retkillä majoitumme luonnossa tai jommassakummassa hirsimökeistämme. 

 

Jos kaipaat kuvaajana tai matkailijana lisätietoja alueestamme, ota rohkeasti yhteyttä! Yritämme parhaamme mukaan auttaa ja vastata
kysymyksiin.

Majoitus

Valokuvausretken sisältö

Jokaisella valokuvausretkellämme on mukana alueen luonnon hyvin tunteva, erätaitoinen opas. Retki sisältää myös kuljetukset lähialueelta lähtöpaikalle, juomat ja eväät sekä pidemmillä reissuilla myös majoituksen.

 

Odotamme sinun ottavan mukaan sekä kamerasi että säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja tarvittaessa myös vaihtovaatteet. Saat lisätietoa retkistä ottamalla yhteyttä.

Yhteystiedot

Tutustu lisää valokuvausretkiemme kohteisiin!