erämaiden turvallisuuspalvelut

Tervetuloa uudistetuille verkkosivuillemme!

Team Arctica Artista on nyt uudistanut nettisivujaan ja siellä olevia tietojaan. Olemme tuoneet sivuillamme hieman enemmän esille turvallisuusasioita ja niihin liittyvää tekemistämme, mitä kylläkin olemme jo pitkään tehneet eri tapahtumiin useita vuosikymmeniä.

 

Me olemme pitkään Käsivarren tuntureilla toiminut kokoonpano eri ammattiryhmistä, jossa yhdistyy pitkä kokemus matkailun asiakastyötä, erämaiden turvallisuusasioita, paikallista kokemusta ja osaamista, kulttuuriasioita. Toivottavasti se näkyy nykyisiltä sivuilta paremmin ulospäin. Meidän halumme on ylläpitää aitoa elämää omilla tuntureillamme sekä yrittää sovittaa kaikille siitä kiinnostuneille mahdollisuus olla osana sitä, ilman, että teollisesti tai ihan tietämättä asioita muutetaan. Tavat tuntureilla, toisen kunnioitus, sanomattomat tai sovitut asiat ovat edelleenkin kaikille merkityksellisiä eikä niitä unohdettaisi eikä yksipuolisesti lähdettäisi muuttamaan. Luonto ja kestävä kehitys sen ympärillä on avaintekijä.

 

Toivotamme teidät kaikki tervetulleeksi tutustumaan kauniisiin, mutta niin karuihin arktisiin erämaa-alueisiin joita Suomenkin tuntureilta löytyy. Meiltä tai muilta paikallisilta yrittäjiltä saat varmasti mahtavan avun kokea asioita ja nauttia elämyksistä retkillä turvallisesti.

 

Kari Anunti

 

0
Feed

Jätä kommentti